Parteneri

An-Vision

BioHealth USA

VetFood

Vitrex

Producatori

Comentarii  

Nu exista comentarii pentru acest produs.

Conditii de Utilizare

Prevederi generale


Termenii prezentei clauze de exonerare de raspundere (denumita in continuare "Clauza") se aplica acestui web-site (www.vetpharmadistribution.ro) al VET PHARMA DISTRIBUTION SRL, cu sediul social in Oras Otopeni, Str. Munteniei, Nr. 17 P, Parter, Judet Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J23/4813/2019, cod unic de inregistrare 41835840. Va rugam sa cititi aceasta clauza cu atentie.

Prin accesarea acestui web-site si/sau prin folosirea informatiei puse la dispozitie prin sau pe aceasta pagina web, sunteti de acord cu prevederile prezentei Clauze. In cazul vreunui conflict intre termenii si conditiile unor anumite produse si servicii si aceasta Clauza, conditiile specifice respectivelor produse si servicii vor prevala.


Utilizarea acestui web-site


Informatiile furnizate pe sau prin aceasta pagina web nu trebuie folosite ca substituent pentru nici o forma de consultanta. Deciziile luate pe baza acestor informatii vor fi luate pe contul si riscul dumneavoastra.

Cu toate ca VET PHARMA DISTRIBUTION SRL intentioneaza sa ofere informatii precise, complete si actualizate, care au fost obtinute din surse considerate de incredere, VET PHARMA DISTRIBUTION SRL nu ofera garantii sau certitudinea expres sau implicata, cu privire la faptul ca informatiile furnizate pe sau prin prezentul web-site sunt precise, complete sau actualizate.

VET PHARMA DISTRIBUTION SRL nu certifica si nici nu garanteaza faptul ca acest web-site functioneaza fara erori sau intreruperi.

Nu este permisa utilizarea acestui web-site intr-un mod care ar impiedica folosirea acestuia de catre alti utilizatori de Internet, care ar putea duce la periclitarea/punerea in pericol a functionarii acestui web-site si/sau care afecteaza informatiile furnizate pe sau prin acest web-site sau a software-ului pe care se bazeaza.


Plasarea si procesarea comenzilor


Comenzile se preiau doar: - pe mail (vetpharmadistribution@yahoo.com) sau completand formularul de comanda de pe site www.vetpharmadistribution.ro.

Confirmarea comenzilor


Comenzile vor fi confirmate/infirmate fie prin intermediul adresei de email furnizata de catre consumator, in cadrul procedurii de inregistrare pe site, fie telefonic, la numarul furnizat de catre consumator.

Mailul pe care il primeste consumatorul, dupa plasarea comenzii pe site, este un mesaj automat. NU poate fi considerat confirmare a comenzii, ci doar un sumar al produselor comandate.


Livrarea comenzilor


VET PHARMA DISTRIBUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile cauzate de livrator Posta Romana/firme de curierat.

Produsele vor fi livrate prin intermediul unui curier rapid agreat de VET PHARMA DISTRIBUTION SRL.


Garantii


VET PHARMA DISTRIBUTION SRL declara pe propria raspundere ca produsele comercializate corespund standardelor in domeniu, conform certificatelor de calitate emise de catre producatori.

Garantia se acorda pentru produsele comercializate prin intermediul VET PHARMA DISTRIBUTION SRL, in conditiile in care au fost respectate recomandarile de utilizare; nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere si manipulare.

Reclamatiile privind conformitatea produsului si/sau functionalitatea acestuia vor fi insotite de datele de identificare ale consumatorului, factura fiscala (copie), certificatul de garantie si de chitanta eliberata de catre operatorul de servicii postale (curier), in cadrul termenului de garantie mentionat. Este necesar sa aveti ambalajul original al produsului.

Reclamatiile privind conformitatea produsului si/sau functionalitatea acestuia vor fi transmise catre VET PHARMA DISTRIBUTION SRL in scris, la adresa de email: vetpharmadistribution@yahoo.com. Un reprezentant al magazinului online va va contacta si se vor stabili detaliile solutionarii reclamatiei.
Personalul VET PHARMA DISTRIBUTION SRL nu se deplaseaza la domiciliul consumatorului pentru ridicare produselor defecte.


Politica de retur


VET PHARMA DISTRIBUTION SRL comercializeaza produsele doar catre persone juridice, dupa autentificiarea pe site si transmiterea documentelor doveditoare a existentei entitatii juridice.

VET PHARMA DISTRIBUTION SRL nu accepta returul si/sau schimbarea produselor.

Informatii, produse si servicii ale tertilor


In cazul in care VET PHARMA DISTRIBUTION SRL ofera link-uri de hypertext catre pagini web ale tertilor, aceasta nu reprezinta o aprobare din partea VET PHARMA DISTRIBUTION SRL cu privire la produsele sau serviciile oferite pe sau prin asemenea pagini web. Utilizarea acestor legaturi se va efectua in totalitate pe riscul dumneavoastra, iar VET PHARMA DISTRIBUTION SRL nu accepta preluarea nici unei responsabilitati pentru continutul, utilizarea sau disponibilitatea respectivelor pagini web. VET PHARMA DISTRIBUTION SRL nu a verificat veridicitatea, precizia, rezonabilitatea, fiabilitatea, completitudinea continutului respectivelor pagini web.


Proprietate intelectuala


VET PHARMA DISTRIBUTION SRL, in calitate de proprietar relevant, isi pastreaza toate drepturile (inclusiv de drept de autor, marci inregistrate, brevete, ca si orice alte drepturi de proprietate intelectuala) referitor la toate informatiile furnizate prin sau pe acest web-site (inclusiv toate textele, elementele grafice si logotipurile). Nu aveti dreptul a copia, descarca, publica, distribui sau reproduce in nici un fel informatiile continute pe aceasta pagina web, sub nici o forma, fara aprobarea prealabila scrisa din partea VET PHARMA DISTRIBUTION SRL. Cu toate acestea, puteti tipari si /sau descarca informatii continute in aceasta pagina web, pentru uzul dumneavoastra personal. Legaturile catre pagina web a VET PHARMA DISTRIBUTION SRL nu sunt permise fara aprobarea prealabila scrisa a VET PHARMA DISTRIBUTION SRL


Comunicatii on line


Mesajele pe care le transmiteti catre VET PHARMA DISTRIBUTION SRL prin e-mail ar putea sa nu fie securizate.

VET PHARMA DISTRIBUTION SRL va recomanda sa nu transmiteti informatii confidentiale catre VET PHARMA DISTRIBUTION SRL prin e-mail. Daca va hotarati sa trimiteti orice mesaj catre VET PHARMA DISTRIBUTION SRL prin e-mail, dumneavoastra acceptati riscul ca respectivul mesaj sa fie interceptat, folosit necorespunzator si modificat de catre o terta parte.


Excluderea raspunderii


Nici VET PHARMA DISTRIBUTION SRL nici agentii sau subcontractorii acesteia nu vor raspunde pentru nici o dauna directa, indirecta, speciala, incidentala, consecventiala, punitiva sau exemplara, inclusiv, dar fara a se limita la pierderi financiare, profituri pierdute sau incalcarea imaginii de marca (chiar daca VET PHARMA DISTRIBUTION SRL a fost avertizata cu privire la aceasta posibilitate) survenite in orice mod, dar fara a se limita la:
(i) orice deficiente, virusi sau alte defectiuni produse vreunui echipament sau software, in legatura cu accesul la acest web-site,
(ii) informatia furnizata in acest web-site,
(iii) interceptarea, modificarea sau folosirea necorespunzatoare a informatiilor transmise catre VET PHARMA DISTRIBUTION SRL sau transmise catre dumneavoastra,
(iv) functionarea sau lipsa de disponibilitate a acestui web-site,
(v) utilizarea necorespunzatoare a acestui web-site,
(vi) descarcarea sau utilizarea altor produse software puse la dispozitie prin acest web-site, sau
(vii) pretentii ale tertilor cu privire la utilizarea acestui web-site.
Excluderea raspunderii se realizeaza totodata in beneficiul directorilor si angajatilor VET PHARMA DISTRIBUTION SRL


Legislatia aplicabila


Acest web-site si Clauza de eliberare de raspundere vor fi guvernate si interpretate conform legislatiei Romaniei. Toate disputele care rezulta din, sau in legatura cu prezenta Clauza for fi transmise spre solutionare exclusiva catre instantele din Romania.


Modificari


VET PHARMA DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in orice moment, fara preaviz. Este recomandabil sa revedeti informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in mod periodic, pentru a constata modificarile.


DECLARATIE DE ACORD


Prin exprimarea acordului asupra acestui contract, sunt de acord ca datele mele personale (incluzand, fara limitare, nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, email etc) sa fie prelucrate de VET PHARMA DISTRIBUTION SRL, cu sediul in Oras Otopeni, Str. Munteniei, Nr. 17 P, Parter, Judet Ilfov, CUI 41835840, numar de ordine in Registrul Comertului J23/4813/2019. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (telemarketing), precum si transmiterea de oferte si materiale publicitare. Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare. Am fost informat ca, pe perioada procesarii, beneficiez de drepturile prevazute de Legea 677/2001, in special drept de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie si ca pot exercita aceste drepturi prin transmiterea unei solicitari scrise, prin posta cu confirmare de primire, la adrsea societatii mentionata mai sus, in mod gratuit pentru o solicitare pe an.


Va multumim ca sunteti clientul VET PHARMA DISTRIBUTION SRL si va incurajam sa ne trimiteti sugestii, astfel incat cumparaturile in cadrul magazinului online www.vetpharmadistribution.ro sa fie mereu pe placul dumneavoastra.